Kwaliteit

ISO 14001
Alle lederen huiden die versneden en verwerkt worden in uw auto-interieur, voldoen aan de ISO 14001 norm.

Dit is een kwaliteitsnorm die zich specifiek richt op het milieu, de milieurisico's van het te looien leder beheerst en zoveel mogelijk de belasting van het milieu vermindert.

 

 

ISO 9001
Al onze leder installaties voldoen aan de ISO 9001 standaard.

Zij zijn vervaardigd en voorzien van een label volgens de ISO en T‹V norm onderhevig aan de reglementen van de "SRS Airbag deployment", die de veiligheid van alle inzittenden ten allen tijde garandeert.

 

 

ISO/TS 16949
De automobielindustrie is een van de meest uitdagende industrieŽn en werkt onder grote druk van kosten en tijd. Het kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van leveranciers is daarbij van cruciaal belang.

ISO/TS 16949, waaraan wij voldoen, biedt ook voor de klanten een zekerheid van waarborg aan kwaliteit.


Meer info

De International Automotive Task Force (IATF) en de Japan Automobile Manufacturers Association (JAMA) hebben met de hulp van de ISO een standaard eisenpakket samengesteld, de ISO/TS 16949, waaraan toeleveranciers moeten voldoen.

Deze norm beschrijft de eisen voor het kwaliteitsmanagementsysteem met betrekking tot het ontwerp en de ontwikkeling, productie en installatie van automobiel gerelateerde producten.

Eveneens legt het de nadruk op het continu verbeteren, het optimaliseren van de bekwaamheid van het personeel, het minimaliseren van de variatie, alsook het reduceren van verspillingen en afval in de volledige toeleveringsketen.

Ondermeer de BMW Group, Daimler AG, Fiat Group Automobiles, Ford Motor Company, General Motors Corporation, Peugeot-Citroen, Renault, Volkswagen en diverse vakverenigingen zijn mede-eigenaar van de ISO/TS 16949.

Deze norm is alleen toepasbaar in de automobielindustrie en is de enige standaard in de automobielindustrie die wereldwijd wordt erkend. Op deze wijze bekomen de autofabrikanten van hun leveranciers dat zij hun processen onder controle hebben, inzicht hebben in klant-specifieke eisen en focussen op continue verbetering.