Wat ICT-BNL kenmerkt

Wat ICT-BNL kenmerkt
Meer dan 20 jaar ervaring. Wat begon als een hobby groeide uit tot een specialisatie op het gebied van hoogwaardige lederen auto-interieurs voor alle merken en modellen.

Vanuit een lange traditie zijn ambacht en kwaliteit dé top-kenmerken van 'ICT Benelux BV'. De weergaloze stijl van de 'Haute Couture' vindt u zowel in de snit als in de perfecte afwerking. Volgens traditie wordt de samenvoeging methodisch gerealiseerd. Uiterst goed verzorgde naden, perfecte afwerking en de meest superieure ledersoorten waarborgen de beste kwaliteit. Met doorlopend de blik op technische evoluties en verbetermogelijkheden. Zo combineren we de kwaliteit van de traditionele werkwijze met de nieuwste technologieën, zoals computerconfectie.

Samen met onze medewerkers die allen over een jarenlange ervaring beschikken, bouwen wij doorlopend aan een helder partnerschap met zowel onze klanten als leveranciers.

 

 

Een écht Europees bedrijf
Onze volledige productie gebeurt op Europese bodem. Wij zoeken geen toevlucht tot Aziatische of Zuid Amerikaanse productiehuizen. Samen met onze leveranciers en partners willen we vanuit economisch oogpunt alle productie- en installatiewerkzaamheden steeds zoveel mogelijk op een Europese werkvloer verrichten.

Onze leder installaties dragen dan ook onze eigen labels " EUROPEAN QUALITY" & "EUROPEAN BRAND". Ze worden met name vervaardigd op Europese bodem en met materialen enkel en alleen afkomstig van Europese leveranciers. In tegenstelling tot andere aanbieders voeren wij dus géén klaargemaakte en "Ready to install" producten in vanuit Azië, Afrika of Zuid Amerika. Zo blijft elke 'zuurverdiende Euro' doorlopend geïnvesteerd in de Europese economie (in sommige gevallen verdwijnt anders 75% van het gefactureerde bedrag naar andere regio's).

Al onze leder-installaties worden ook steeds gemonteerd door "gekwalificeerde Europese arbeiders". Uit kwaliteitsoverwegingen kiezen wij dus niet voor (goedkope) installatie-arbeiders van "Niet Europese oorsprong".

Met deze filosofie willen wij helpen de Europese economie op lange termijn te stimuleren en te versterken.